Ga naar content

KnotBone Bungee Spanhaak Zwart 71CM

NI KBB5-01-R3
De Nite Ize KnotBone Bungee Spanhaak is een verstelbare elastische snelbinder met aan beide zijden een karabijnhaak. Nooit meer trekken, strekken en opnieuw haken om de gewenste spanning te krijgen. Klus na klus, de KnotBone Bungee blijft precies waar u hem bevestigt.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
7,95
test
7,95

Productbeschrijving

De Nite Ize KnotBone Bungee Spanhaak is een verstelbare elastische snelbinder met aan beide zijden een karabijnhaak. De KnotBone Bungee heeft een lengte tussen de 15cm en de 71cm, dit is eenvoudig te verstellen doormiddel van een wikkelende beweging. De bungee zorgt voor een constante uniforme druk op elke lading. Hierdoor kun je met een gerust hart zelfs je meest dierbare spullen vastzetten. De kunststof karabijnhaken zijn verstevigd met een stalen kern en dus ultra sterk. Nooit meer trekken, strekken en opnieuw haken om de gewenste spanning te krijgen. Klus na klus, de KnotBone Bungee blijft precies waar u hem bevestigt.
Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Advies van een expert nodig?