Ga naar content

Garantie

Garantie

Zorg dat u het product inclusief aankoopbewijs en met het juiste retourformulier naar ons terugstuurd. Let op dat u uw pakket aangetekend verstuurd en goed verpakt. Denk er ook aan dat zowel het product als de verpakking in orginele staat moeten zijn.

Bedankt voor het kopen van een Nite Ize-product - we hopen dat je er blij mee bent. Weet dat we 100% achter onze producten staan. Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, hoef je  je geen zorgen te maken, wij helpen je graag - neem gerust contact met ons op. Hoewel we ernaar streven om materialen en vakmanschap van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zullen sommige producten uiteindelijk verslijten. Slijtage valt uiteraard niet onder garantie.

Als u een Nite Ize-product heeft dat vóór zijn redelijke levensduur niet meer functioneert (niet als gevolg van verkeerd gebruik of verwaarlozing), neem dan contact met ons op en we beloven dat we je een gepaste oplossing zullen bieden.

De Worry Free-garantie is alleen van toepassing op producten die rechtstreeks bij Nite Ize of bij geautoriseerde wederverkopers zijn gekocht. Als je niet meer weet waar je je product hebt gekocht, laat het ons dan weten dan zullen we samen naar een mogelijke oplossing kunnen kijken.

Advies van een expert nodig?